15 klanmedlemmer stormer akuttmottak på universitetssykehuset

Tumult i akuttmottaket på Düsseldorf universitetssykehus: Klanmedlemmer kolliderte med hverandre. Tidligere hadde de slått seg i en hookah-bar.

Etter en kamp i en shisha-bar stormet en gruppe på 15 klanmedlemmer angivelig den Düsseldorf-baserte Uni-Kinik beredskapsavdelingen, som rapportert av Bild og Rheinische Post. I følge medlemmene av den libanesiske Al-Zein-klanen i natt til søndag har trengt inn i det lukkede behandlingsområdet.

Det var bare to motstridende parter for å behandle vannpipen. I følge Bild og Rheinische Post, motstandere i akuttmottaket igjen og forbannet hverandre. Sikkerhetstjenesten på universitetsklinikken grep inn og misbrukte situasjonen. Politiet bekreftet at situasjonen hadde roet seg da tjenestemennene ankom.
Titusenvis av euro: Klansjef Miri burde betale deportasjon selv
Utvidede familier: Hvordan politiet ønsker å sette klanene i arbeid
Frank Zander: «Arabiske klaner tror de eier Neukölln»

I følge «Bild» ble det skrevet tre skadelidte på legevakten: ett for inntrenging og to for overgrep – antagelig på grunn av den forrige bråken i hookah-baren. Al-Zein-klanen er en av rundt 20 store familier, som teller Federal Criminal Police Office til organisert kriminalitet.

Kilder brukt:
bild.de: Libanesisk klan stormer akuttmottaket
rp-online.de: Libanesisk klan bekymrer seg etter å ha slått for rastløshet i kirurgisk ambulanse
del