DSV-Adler skuffer: Geiger savnet podiet

I Wisla, Polen, savnet DSV-Adler en plass på pallen. Tyskeren Karl Geiger ble lenge betraktet som en aspirant til seieren, men måtte la den første passasjen i andre omgang være en nordmann.

Skihopperen Karl Geiger har gått glipp av en mulig pallfinale ved Wislas polske sesongstart. Løperen var i debuten til landslagstrener Stefan Horngacher etter den første omgangen fremdeles i ledelsen, krasjet under vanskelige forhold, men på sjuendeplassen. Seieren gikk til den skiflyvende verdensmesteren Daniel Andre Tande (Norge) foran Anze Lanisek (Slovenia) og den lokale helten Kamil Stoch.

«Dessverre hadde ikke Karl en sjanse i finalen, noe som er synd. Han hopper veldig bra for øyeblikket,» sa Horngacher på ZDF. Den nest beste DSV Adler var Richard Freitag (Aue) på 24. plass, Pius Paschke (Kiefersfelden) scoret også 26 poeng. Japans toppfavoritt Ryoyu Kobayashi endte på fjerde.

 

DSV-trener Horngacher bekreftet: Wellinger mangler hele sesongen
Four Hills-turnering: tidsplanen med et øyeblikk

Verdensmester Markus Eisenbichler (Siegsdorf) trakk en stygg i vindlotteriet og bommet på sisteplass samt turnerings tredje Stephan Leyhe (Willingen), Constantin Schmid (Oberaudorf) og Moritz Baer (Gmund-Dürnbach) andre omgang.

Kilder brukt:
Nyhetsbyrå sid