Ex-Frankfurter: TV-sekvens er Rebic bestemt til å være dødelig

Han tiltrekker for tiden vrede av supportere til den italienske toppklubben AC Milan. Den tidligere Bundesliga-spilleren sies å ha oppført seg før seriekampen mot Napoli.

Eksen Frankfurt Ante Rebic har fått problemer i sitt nye hjem Milan med fansen. De sa at det ikke var bra etter medieoppslag fra mandag at han ble sett på tv-bilder, da han spilte i hytta før hjemmekampen mot SSC Napoli lørdag på telefonen.

I tillegg til den kroatiske verdensmesteren, ble sinne også rettet mot to lagkamerater fra AC Milan, argentineren Lucas Biglia og den ivorianske Franck Kessié.

Rebic tapper telefonen i kabinen
Som avisen «Gazzetta dello Sport» rapporterte på mandag, ble TV-sekvensene vist kort tid før avsparket, men spilt inn omtrent en time før spillet begynte. Det tok bare noen sekunder, men det var nok for fansen, som beskyldte spillerne for manglende profesjonalitet og mangel på konsentrasjon.

BVB-fremtid til Favre: «Dortmund har fire løsninger»
Bundesliga: To etterfølgere for Hertha-trener i samtale

Med sportsprestasjoner kunne ikke Ex-Eintracht-stjernen Rebic overbevise i Milan så langt. I kampen mot Napoli (1: 1) ble han erstattet av trener Stefano Pioli. Milan er for tiden i Serie A med 14 poeng fra 13 kamper på 13. plass.