Vettel og Leclerc: Denne Ferrari-duoen har ingen fremtid

De to Ferrari-sjåførene skyter hverandre av banen i São Paulo. Duellen initierer slutten av Sebastian Vettel på Scuderia, sier t-online.de-redaktør David Digili.

Etter katastrofen i São Paulo er det klart: Duoen Sebastian Vettel / Charles Leclerc har ingen fremtid på Ferrari. De to sjåførene kan tydeligvis ikke jobbe sammen på lang sikt uten at det banker på. En av dem vil måtte gå før eller senere – og uunngåelig vil Vettel dukke opp som taperen av denne duellen.

Monegasse er fremtiden, Vettel bare nåtiden. Den nåværende kontrakten til Heppenheimers på Scuderia gjelder fortsatt for neste sesong.

FERRARI ANGER: «DEN Røde pulverpanelen er eksplodert»
På den brasilianske Grand Prix møtte Ferrari-sjåførene Sebastian Vettel og Charles Leclerc en kollisjon på fem omganger. Mens Ferrari ødela seg, seiret Verstappen. t-online.de har samlet de internasjonale presseartiklene for Ferrari-krasjet. (Kilde: imago images / Motorsport Images) På den brasilianske Grand Prix møtte Ferrari-sjåførene Sebastian Vettel og Charles Leclerc en kollisjon på fem omganger. Mens Ferrari ødela seg, seiret Verstappen. t-online.de har samlet de internasjonale presseartiklene for Ferrari-krasjet. (Kilde: imago images / Nordphoto) «Gazzetta dello Sport» (Italia): «Katastrofe på Ferrari Vettel og Leclerc kaster begge ut hverandre Situasjonen på Ferrari blir mer og mer komplisert. I Brasil eksploderte situasjonen de nærmeste dagene i uunngåelige diskusjoner i Maranello må teamets interne rangering omdefineres. » (Kilde: imago images / HochTwo) «Mundo Deportivo» (Spania): «Nok en katastrofe på Ferrari Hvis du vil lykkes i 2020, må du gjøre leksene om vinteren. Problemet: Du har en ung sjåfør som grådig suger Titler er, og en firetidsmester som er langt fra sitt beste fra fortiden. Det blir en lang vinter i Maranello. » (Kilde: imago images / HighTwo) «The Telegraph» (Storbritannia): «Sebastian Vettel og Charles Leclerc beskyldte hverandre for deres nyere kollisjon på nok en patetisk ettermiddag for Ferrari i Brasil, med Ferrari-teamets rektor Mattia Binotto som hevder ‘Det er en luksus å ha to superstjerneløpere, men hvor lenge er partnerskapet ditt?’ (Kilde: imago images / LaPresse) 17. november 2019, Sao Paulo, SP, Brasil: SEBASTIAN VETTEL av Scuderia Ferrari etter krasj i sin lagkamerat Charles (Kilde: imago images / ZUMA Press) «The Sun» (UK): » Vettel og Leclec må møte Ferrari-sjefene på mandag, og de har pusset randen av opprør hele sesongen, med pulverlaken eksplodert nok en gang i Sao Paulo, og etterlater dem uten poeng på slutten av løpet. (Kilde: imago images / LaPresse) «The Guardian» (Storbritannia): «Til tross for tittelen, som allerede hører til Lewis Hamilton, hadde Formula 1-sesongen 2019 helt klart ikke tenkt å stille inn på natten på den brasilianske Grand Prix. Det som kunne vært en avslappet seier for Max Verstappen og Red Bull var en voldsom konkurrerende, strålende seier, mens rundt ham raste et stort drama i Interlagos, ikke minst fordi Ferrari igjen imploderte veldig offentlig. «(Kilde: imago bilder / Motorsport-bilder) «AS» (Spania): «Vettel og Leclerc gir en Schisma på Ferrari: Inntil den nest siste sikkerhetsbilfasen kjørte Vettel og Leclec innen rekkevidde av pallen. Alt gikk bra til Leclerc påtok seg den risikable manøvren i Senna-S til Vettel. Den firedoblede mesteren ga favoritten. Resultatet: dobbel svikt og sinne i Maranello. «(Kilde: imago images / ZUMA Press)
Fotoserie med 12 bilder
Vettel har holdt seg skyldig i dag
Problemet: Den enorme suksessen med en verdensmestertittel med italienerne Vettel har holdt seg skyldig i dag. Etter at fire verdensmesterskap med Red Bull Vettel 2015 kom som en bærer av håp for de røde, bør være den første Ferrari-føreren siden Kimi Raikkonen 2007 igjen får en tittel til Maranello. Det fungerte ikke før i dag. Med 230 poeng ligger han foreløpig bare på femteplass i verdensmesterskapet – den verste plasseringen i Ferrari-årene. I offentlighetens favør tar Leclerc (fjerde med 249 poeng) sakte men sikkert plass i sin første sesong.